|

Vaata eelmist teemat :: Vaata järgmist teemat |
Autor |
Teade |
Arne
|
Postitatud: 04.12.2006 21:59 Teema: Jaotus individuaalilt |
|
|
Nordi (Kuld) leht.
A72
AQ932
A3
T93
Pakkumine:
p-1H-p-2C
p-3C-p-4T(ässad?)
p-5C(0-3ä)-p-6C(2-3min tukkumist)
6T(leidis ropult lisajõudu ärtu emaka näol).
Kuidas suhtute ?
Vampsi arvates oli kõik OK.
Apellatsioonizürii (Laanemäe, Levenko, Rummel) arvates kah. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Arne
|
Postitatud: 04.12.2006 22:12 Teema: |
|
|
Järgnes kiire 7C südilt.
Südi leht
4
-
KQT87
AKQJ642
Tal oli lugeda 12 ladva tihi sangas (7C+3D+1H+1S) ja ristimängus lisaks 13.na ruutu löök ning 14.na tegema läinud ruutu.
Lisainfot: E=mina, W=kapten, S nime ei tea (aga noh tema jälle ei tea kuidas 13-ni lugeda)
------------------------------------------------------------------------
Krt ärgu tuldagu mulle ütlema, et N tahtis mängu oma kätte võtta, kuna arvas, et oli parem mängija - selleks oli olemas pakkumine 2NT 3C asemel, mis oleks igal juhul normaalne pakkumine oolnud.
S mängutase ja pakkumised ei puutu asjasse, apell oli Nordi 6NT vastu.
Kuigi tegelikult oli Südil valida 5C passimise ja 7C vahel.
PS! Hea, et 7NT ei pakutud - ruutu jagus 3-3
PPS! Kuld on 1. järgu mängija, kogunud üle 60 muna, sellest 16 käesoleva aasta esimese 8 kuuga. |
|
Tagasi üles |
|
 |
Peeter L.
|
Postitatud: 05.12.2006 10:10 Teema: |
|
|
Meil toimus pakkumine samas jaotuses kõige vahvamalt.
p - 1H - p - 3C
p - 3T - p - 4D
p - 4H - p - 5C ...
3C on hüppega pakkumine, seega nagu balansserimiseks hea ristimastiga, vahtisin oma kolme ässa ja kolmest ristitoetust, ning otsustasin 3NT lajatada, eeldusel, et kui partneril Risti pole soliidne, siis vähemalt peab ta ruutut, kuigi ega sellise pakkumise ja minu lehe peale 3NT eriti hea ei ole.
Siis ehmatas partner mind 4Ru-ga, Ok, mõtlesin, et nüüd tal kas ärtuklapiga leht pika risti ja ruutu lühidusega või lihtsalt puterdab, hoidsin pakkumist jõus, pakkudes 4Är. Peale 5Ri pakkumist ei osanud ma enam midagi lisada, passisin sokuna sokuks tehtult!
Peale vooru lõppu, otsustasin uurida, mis mõtted liikusid partneri peas, sain teada, et ta oli isegi lugenud, et omab vaid 2 kadujat. Miks ta ässasid ei küsinud ja miks esimeses ringis 2Ri või 2Ru ei pakkunud, seda ei osanud ta mulle seletada... Ja meie muudkui Mastaga naeratame...  |
|
Tagasi üles |
|
 |
ulaf
|
Postitatud: 11.09.2007 16:56 Teema: |
|
|
Ma ei saa aru ei kohtuniku- ega ¾üriiotsusest. Kas tõesti pass 6C-le pole loogiline alternatiiv?? Mina näiteks passiksin 100% (näiteks ruutu lüüakse lahti ja ristis tuleb tihi ära pakkuda; partneri leht võib olla näiteks KQxx , Kx , x , AQxxxx). Nüüd näitas mõttepaus jällekord ilusti ära, et võib veel paremaid lepinguid olla. |
|
Tagasi üles |
|
 |
|
|
Sa ei saa teha siia alafoorumisse uusi teemasid Sa ei saa vastata siinsetele teemadele Sa ei saa muuta oma postitusi Sa ei saa kustutada oma postitusi Sa ei saa hääletada küsitlustes
|